23 Nisan’ı çocuklarınızla birlikte İstanbul Autoshow 2017 kutlayın

“Geleceğe Yakından Bakın” teması ile bu hafta kapılarını açan İstanbul Autoshow 2017, 23 Nisan’da tüm çocukları, aileleri ile birlikte keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. Gün boyunca hem kapalı hem de açık alanda çok sayıda aktivite, son teknolojilerin otomobillerle buluştuğu standlarda etkinlikler, simulatörlerle yarışmalar, sanal gerçeklik uygulamaları ve klasik otomobil sergisi İstanbul Autoshow 2017’de.

Otomotiv ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği İstanbul Autoshow 2017, “Geleceğe Yakından Bakın” teması ile kapılarını 21 Nisan Cuma günü açtı ve kısa zamanda onbinlerce misafiri ağırladı. 30 Nisan 2017’ye kadar devam edecek İstanbul Autoshow 2017’de her yaştan katılımcıya yönelik aktiviteler bulunuyor.

İstanbul Autoshow 2017’ye giriş ücretleri haftaiçi 10 TL, haftasonu 20 TL. Kadınlar için haftaiçi girişler ücretsiz, haftasonu ise 10 TL. Öğrenciler için de haftaiçi girişler ücretsiz, haftasonu ise 5 TL. 12 yaşından küçük çocuklar için fuara girişler ücretsiz.

İstanbul Autoshow 2017’de, 23 Nisan Pazar günü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 140’tan fazla katılımcı markanın sergileme yaptığı İstanbul Autoshow 2017’de her yaş için bir aktivite var. En son teknolojilerin sergilendiği standlarda sanal gerçeklik ile yeni boyutların kapılarını aralayabilir, yarış simülasyonlarında kozlarınızı paylaşabilir, Geleceğe Dönüş filmindeki efsanevi otomobille nesiller arası paylaşımlarda bulunabilir, klasik otomobilleri inceleyerek geçmişi anabilirsiniz.

İstanbul Autoshow 2017’ye katılan otomobil firmalarının standlarında en son teknolojiler etkileyici şovlar eşliğinde sunuluyor. Cep telefonu üzerinden uzaktan kontrol edilerek park edilebilen otomobil, özel bir yazılımla dans eden araç üretim robot kolları, yakında vizyona girecek bilimkurgu filmlerinde kullanılan maket çalışması, yarı robot-yarı otomobil mankenler ve Türkiye Ralli Tarihi’ne tanıklık etmiş yarış araçları İstanbul Autoshow 2017’de 23 Nisan’da da izlenebilecek.

İstanbul Autoshow 2017 her yaştan misafiri ağırlıyor

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergilendiği İstanbul Autoshow 2017’de, Türkiye’de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, Sivil Toplum Örgütleri ve basın kuruluşları yerlerini aldı.

Ana sponsorluğunu Shell&Turcas, sigorta sponsorluğunu Generali Sigorta ve etkinlik sponsorluğunu RedBull.com’un üstlenmesiyle kapılarını açan İstanbul Autoshow 2017, her yaştan misafirini ağırlamaya başladı. İstanbul Autoshow 2017’nin lisanslı ürünlerinin satıldığı “Autoshow Store”dan, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünlerden satın alabilecek, arzu ederseniz sevdiklerinize hediye edebileceksiniz. İstanbul Autoshow 2017’de kurulan “Instawall” adındaki özel alandan sosyal medya paylaşımlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Çocuklar için hazırlanan “Etkinlik Alanı”nda minik misafirler eğlenceli ve keyifli anlar yaşarken ebeveynler de dinlenme şansı bulabilecekler.

İstanbul Autoshow 2017’de geçmişe yolculuk da yapılacak
İstanbul Autoshow 2017’de, “Geleceğe Yakından Bakın” sloganına uygun olarak; ilerleyen dönemlerde hayatlarımıza dahil olacak teknolojiler sergileniyor ancak geçmiş de unutulmuyor! Birbirinden değerli ve özel klasik otomobiller İstanbul Autoshow 2017 bünyesinde sevenleriyle buluşuyor. Onlarca klasik otomobil, kendi dönemlerine ait özel bir şekilde sergilenerek geçmişte bir yolculuk yapılmasını sağlıyor.

Fuar saatleri ve açılış bilgileri
21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2017’nin kapıları, hafta içi 12:00-21:00, hafta sonu ise 11:00-21:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin kapalı ve açık olmak üzere toplam 6.100 araç kapasiteli otopark hizmeti İstanbul Autoshow 2017’de sunuluyor. Fuara kendi araçlarıyla gelmek isteyenler; TEM otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılarak Beylikdüzü istikametine devam edip TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşabilirler. Edirne yönünde gelecekler ise TEM-Hadımköy gişelerinden çıktıktan 7 km sonra yolun sağ tarafında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ni görecekler. İstanbul Autoshow 2017’ye Anadolu Yakası’ndan gelecekler, Avrasya Tüneli’ni kullanarak sahil yolu sonrasında E5 (D100) hattını kullanarak yaklaşık 45 dakikada ulaşabilirler.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne fuar süresince ücretsiz servis araçları da var. Servisler, Atatürk Havalimanı’ndan 11:30 ve 13:00’da, Kadıköy İskele Önü’nden 10:00 ve 11:00’da hareket ediyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde aynı noktalara servisler, Atatürk Hava Limanı’na 18:00 ve 20:00, Kadıköy İskele’ye ise 18:00 ve 19:00 saatlerinde kalkıyor.

Fuara toplu taşıma kullanarak gelmek isteyenler, Söğütlüçeşme veya Zincirlikuyu’dan metrobüs hattını ya da Marmaray-TÜYAP (76K) veya Silivri-TÜYAP (300) hatlı otobüsleri kullanabiliyor.

“İstanbul Autoshow 2017-Geleceğe Yakından Bakın”a dair en güncel bilgiler ayrıca sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden de takip edilebilir.

Facebook (@istautoshow),
Twitter (@ist_autoshow),
Instagram’dan (istanbulautoshow17),
Internet sitesi www.autoshowistanbul.com

Fuarın tüm detayları http://autoshowistanbul.com/ internet adresinden incelenebilir.

Fuarın yerleşim planı için; http://autoshowistanbul.com/yerlesim-plani adresi ziyaret edilebilir.

ODD Hakkında:
Otomotiv Distribütörler Derneği (ODD)’nin 2017 yılı itibariyle 47 tane uluslararası markayı temsil eden, 30 üyesi bulunmaktadır. ODD’nin Türkiye’de kara taşıtları sahipliğini artırarak sektörün devamlılığını ve gelişmesini sağlamak gibi bir vizyonu; üyelerin menfaatleri doğrultusunda, üyeleri her kesimde temsil etmek, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlara çözüm üretmek, sektör bilgilerini doğru ve güvenilir şekilde değerlendirip, ileterek, kamuoyu oluşturmak ve sektörle ilgili mevzuat oluşumuna doğrudan katkıda bulunmak gibi bir misyonu var. Fuarların otomotiv sektörünün geniş kitlelere tanıtımını sağlamadaki yararını gören ve sektörün sürekli gelişimini hedefleyen derneğin çabaları ile İstanbul Autoshow Fuarı, 2006 yılından itibaren OICA’nın Uluslararası Fuarlar takvimine kabul edilmiştir. (http://www.oica.net/istanbul-international-auto-show-2017/) ODD birçok yerel otomotiv fuarına da destek vermektedir.

TÜYAP Hakkında:
Türkiye’de fuarcılık sektörü 1979 yılında, TÜYAP ile birlikte düzenli bir ticari faaliyet olarak ülkenin gündemine girmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar hazırladığı 1.465 yurt içi ve 37 ülkede 164’i aşkın yurtdışı fuar ile 114 ülkeden 275.913 firmaya hizmet vermiş ve 179 ülkeden 46.399.122 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşudur. TÜYAP Grubu 700 çalışanı ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli işbirlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi, Türkiye geneli 14 ofisi ve 6 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları hazırlamaktadır.

Daha detaylı bilgi için:
Birkan Demir Çalışkan – birkan@zarakol.com.tr – 0549 313 2222
Esat Pala – esat@zarakol.com.tr – 0549 545 2222

İstanbul Autoshow 2017’nin internet sitesi:
www.autoshowistanbul.com

Facebook:       facebook.com/istautoshow